Donacije

Financerji

Mestna občina Ljubljana

 

  • Naslovna
  • Povezave
Zveza za šport invalidov Slovenije

Zveza za šport invalidov Slovenije

Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (ZŠIS-POK) ima svoje začetke delovanja tesno povezane s športno dejavnostjo vojaških vojnih invalidov. V Zvezi vojaških vojnih invalidov (ZVVI) so ustanovili komisijo za šport, ki je začela organizirano skrbeti za športno-rekreativno, kasneje pa tudi za tekmovalno obliko športa.

Odpri povezavo


Športno društvo Riba

Športno društvo Riba

Organiziramo različne oblike plavanja za otroke in odrasle. Nudimo aktivno druženje in ukvarjanje s športom na rekreativni in tekmovalni ravni. Plavamo v bazenu Fakultete za šport, na Kopališču Kodeljevo in v Centralnem kopališču Tivoli.

Za otroke in mladostnike organiziramo vadbo plavanja preko šolskega leta. Programi vključujejo plavalne tečaje, športno plavalno šolo in tekmovalno plavanje. V času poletnih počitnic organiziramo poletne plavalne tečaje s celodnevnim varstvom.

Odpri povezavo


Center Vidim cilj

Center Vidim cilj

Vidim cilj je center slepih športnikov, katerega idejni vodja in ambasador je Alen Kobilica. Ime Vidim cilj samozavestno izpodbija predsodek, usmerjen v slepe. Če slepi ne vidijo v konvencionalnem pomenu besede, še ne pomeni, da ne morejo videti in uresničevati svojih ciljev! Nasprotno.

Odpri povezavo

Kontakt

ŠPORTNO DRUŠTVO INVALID LJUBLJANA
Malenškova 1, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 733 446
Davčna št.: 69225133
Email: info@sdiljubljana.si