? Sodelovanje sponzorjev in donatorjev

ŠPORTNO DRUŠTVO
INVALID LJUBLJANA
Malenškova 1
1000 Ljubljana
TRR: SI56 0206 0001 5493 169

? Sofinancerji

       


 

 

  • Naslovna
  • Povezave

SLEDITE NAM

SLEDITE NAM

V ŠDI LJ se zavzemamo za to, da bi imeli vsi invalidi in osebe s posebnimi potrebami enake možnosti ukvarjanja s športom, ne glede na njihove telesne in intelektualne sposobnosti ter posledično za kvalitetnejše življenje. Naš moto, s katerim poskušamo privabiti čim več ljudi je ENAKOST VSEH V ŠPORTU. Projekt podpira Mestna občina Ljubljana. Naš cilj je, da bi dokazali, da šport povezuje, združuje in da v športu ni razlik med nami.


ZVEZA ZA ŠPORT INVALIDOV SLOVENIJE – SLOVENSKI PARALIMPIJSKI KOMITE (Zveza ŠIS-SPK)

ZVEZA ZA ŠPORT INVALIDOV SLOVENIJE – SLOVENSKI PARALIMPIJSKI KOMITE (Zveza ŠIS-SPK)

Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (ZŠIS-POK) ima svoje začetke delovanja tesno povezane s športno dejavnostjo vojaških vojnih invalidov. V Zvezi vojaških vojnih invalidov (ZVVI) so ustanovili komisijo za šport, ki je začela organizirano skrbeti za športno-rekreativno, kasneje pa tudi za tekmovalno obliko športa.

Odpri povezavo


CENTER SLEPIH ŠPORTNIKOV VIDIM CILJ

CENTER SLEPIH ŠPORTNIKOV VIDIM CILJ

Vidim cilj je center slepih športnikov, katerega idejni vodja in ambasador je Alen Kobilica. Ime Vidim cilj samozavestno izpodbija predsodek, usmerjen v slepe. Če slepi ne vidijo v konvencionalnem pomenu besede, še ne pomeni, da ne morejo videti in uresničevati svojih ciljev! Nasprotno.

Odpri povezavo

Kontakt

ŠPORTNO DRUŠTVO INVALID LJUBLJANA
Malenškova 1, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 733 446
Davčna št.: 69225133
Email: marko@sdiljubljana.si